Waarom werken bij CIT Blaton?

CIT Blaton biedt een werkomgeving waar de mens centraal staat binnen een onderneming die volop in de groei is in de bouwsector.

Ons bedrijf

CIT Blaton is al meer dan 159 jaar een familiebedrijf met onafhankelijk aandeelhouderschap. Het bedrijf is vertegenwoordigd in alle domeinen van de bouw, en heeft een duurzame toekomst dankzij zijn expertise en zijn financiële soliditeit.

CIT Blaton speelt een vooraanstaande rol in de bouwsector in België. De werven, gekenmerkt door hun grote schaal, zijn bij iedereen bekend. Onze medewerkers kunnen trots zijn op hun werk.

De omzet van CIT Blaton is rond 430 miljoen €. Het grootste deel van de groei van zijn activiteiten dankt het bedrijf aan zijn 700 werknemers.

Het bedrijf zet zich in voor het milieu en voert een beleid gericht op afvalbeheer en vermindering van CO2 uitstoot. Overigens ondersteunt CIT Blaton veel verenigingen, zoals Les Petits Riens.

De mensen

CIT Blaton is een bedrijf met familiale structuur en geest. Er zijn maar twee hiërarchische niveaus tussen de directie en de medewerkers. Er is een constante dialoog met alle medewerkers, en de directie luistert naar iedereen.

Opleiding voor onze medewerkers is een van onze prioriteiten. Meer dan 13.000 uur worden besteed aan Lean Management, aan het streven naar kwaliteit door middel van het platform Aproplan, en aan technische of managementopleidingen.

Het bedrijf biedt echte ontwikkelingskansen. Onze werknemers werken graag voor CIT Blaton en zijn ons trouw: de gemiddelde werkjaren liggen op negen jaar.

De teams op de werven bestaan uit ervaren en junior profielen. Deze laatsten worden goed begeleid dankzij coaching door de doorgewinterde medewerkers. Iedereen heeft afwisselende taken en de verantwoordelijkheden zijn verdeeld over alle teamleden.

Het welzijn van het personeel, hun gezondheid en veiligheid zijn prioriteiten voor CIT Blaton.