Wie zijn we ?

De familie Blaton: 155 jaar geschiedenis!
Het bedrijf CIT Blaton komt voort uit een lijn van actieve ondernemers in de bouwsector. Het is het levende bewijs dat een familiebedrijf met onafhankelijk aandeelhouderschap in België kan uitgroeien tot een van de grote namen in deze sector. Wij pakken alle uitdagingen op voortvarende manier aan door traditionele technieken te combineren met geavanceerde technologieën. Onze bouwkunst is te zien in al onze realisaties.

Ervaring en verbeelding

Al meer dan 155 jaar bewijst CIT Blaton dat een familiebedrijf met onafhankelijk aandeelhouderschap tot de grote spelers van een veeleisende sector kan behoren.

De kunst van het bouwen

We blijven trouw aan de ondernemingsgeest van de generaties bouwers die CIT Blaton hebben opgericht en bieden elke uitdaging het hoofd door traditionele technieken te combineren met geavanceerde technologieën. Uit al onze realisaties spreekt dezelfde intentie: duurzaam bouwen. De eisen van onze klanten evolueren, de eisen van de eindgebruikers (woningbouw, kantoor, industrie, …) ook. We passen onze methoden en technieken voortdurend aan de veranderende realiteit aan.

Een geval apart

De werven van CIT Blaton springen meteen in het oog: met onze witte kranen en machines maken we het verschil.

Expertise in dienst van creatie

Uitzonderlijke resultaten zijn enkel mogelijk wanneer men zichzelf voortdurend overtreft en de blik op de toekomst richt. Wij willen toegevoegde waarde creëren voor onze klanten, realisaties bouwen die bijdragen tot ieders welzijn en van elk project een succes maken dat onze reputatie versterkt.