Broqueville

Renovatie van een kantoorgebouw

Afbeelding
bureaux
Afbeelding
bureaux
Afbeelding
bureaux
Oppervlakte
800 m²
Klant
Architect
Uitvoeringsperiode
2019 - 2020
Plaats
Brussel (BE)
Activités

Vlakbij het Montgomeryplein in Brussel wordt een kantoorruimte van 800 m² asbestvrij gemaakt en afgebroken, met uitzondering van de bouwkundige basisstructuur van het pand. Om overtollig gewicht te voorkomen, moet een stalen structuur dienen als draagconstructie voor de nieuwe kantoorruimtes. De kantoren worden opgeleverd met inbegrip van de nodige technische en sanitaire voorzieningen. Het hele gebouw wordt afgewerkt en krijgt een groen dak. Tijdens de werkzaamheden wordt ook de achtergevel aan de straatzijde van het hoofdgebouw volledig gerenoveerd. Meer dan 2.700 m² wordt geïsoleerd met bepleistering en 360 nieuwe raamwerken.