Nieuws

Afbeelding
Groene Wandeling - CIT Blaton - Immogra
Afbeelding
Loom - CIT Blaton - Befimmo

2 nieuwe opdrachten voor CIT Blaton

CIT Blaton kondigt twee nieuwe grote opdrachten aan voor de bouw van Loom en Groene Wandeling

Brussel, 2 juni 2024 - CIT Blaton, een belangrijke speler in de Belgische bouwsector, is verheugd om twee nieuwe grote opdrachten aan te kondigen voor de bouw van twee grootschalige woonprojecten: Loom en Groene Wandeling.

Loom: een oase van rust in het hart van de Europese wijk

Gelegen in het hart van de Europese wijk in Brussel, is Loom een ambitieus transformatieproject dat nieuw leven zal blazen in drie bestaande gebouwen in de portefeuille van Befimmo. Dit gemengde project zal een totale oppervlakte van circa 24.000 m² beslaan, verdeeld over flexibele en moderne werkplekken, coliving residentiële eenheden, een scala aan diensten en faciliteiten, en een prachtige binnentuin.

Meer info over dit project hier.

Groene Wandeling: moderne en gezellige woonruimte voor studenten

Gelegen in Gent is Groene Wandeling een ambitieus woonproject gericht op het creëren van moderne en gezellige woonruimte voor studenten, met als doel de revitalisering van de omliggende wijk te stimuleren. De residentie bestaat uit twee afzonderlijke gebouwen: een nieuw gebouw langs de Nieuwewandeling met 145 ruime en lichte kamers, en een nieuw gebouw naast een bestaand magazijn met 64 kamers tegen een lagere prijs.

Meer info over dit project hier.

CIT Blaton: een betrouwbare partner voor duurzame en innovatieve projecten

CIT Blaton is trots om bij te dragen aan de realisatie van deze twee grootschalige projecten die inspelen op de huidige en toekomstige uitdagingen van de steden Brussel en Gent. Ons bedrijf zet zich in voor de bouw van duurzame en innovatieve projecten die respectvol omgaan met het milieu en het welzijn van de bewoners bevorderen.

Met deze twee nieuwe opdrachten bevestigt CIT Blaton haar positie als toonaangevende partij in de Belgische bouwsector.